KAMINI HOYAN

 
                                    
 
O NAMA

Na polovici puta između Varaždinskih Toplica i Novog Marofa nalazi se pitomo mjesto Ljubešćica. Uz nekoliko tvrtki koje tu djeluju, naša tvrtka Kamini Hoyan svakako je najpoznatija. Nastala na temelju malog obiteljskog obrta, tijekom radnog vijeka dugog 40 godina, prerasla je u veliku i cijenjenu tvrtku koja se profesionalno bavi proizvodnjom kamina, roštilja i krušnih peći. Godine iskustva, vrhunsko znanje i tehnologija, te praktična primjena najnovijih svjetskih trendova učinili su je neizostavnim imenom na tržištu kamina i roštilja u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Uz vlastiti proizvodni program, tvrtka Kamini Hoyan je generalni zastupnik jednog od najvećih svjetskih proizvođača kamina i ložišta – francuske tvrtke Brisach. Osim toga, ekskluzivni smo zastupnici španjolskog proizvođača kamina Arriaga, engleskog proizvođača kamina Burley, te francuskog proizvođača krušnih peći Four Grand - Mere.

Pedesetak članova našeg tima i naši uvaženi partneri, stoje Vam na usluzi svojim znanjem, sposobnostima i dugogodišnjim iskustvom. Tradicionalno smo prisutni na svim značajnijim sajmovima diljem Hrvatske i susjednih zemalja, stoga Vas ovim putem pozivamo da se i tamo uvjerite u naše mogućnosti.

KONTAKT:
Tel: 042 623 800
Fax: 042 623 320
e-mail: 
info@kaminihoyan.hr
VIŠE:
www.kaminihoyan.hr►  Kamini  - Saturday, August 25, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default